Rutes BTT

Camins de Sal és una ruta en BTT, circular i autoguiada amb GPS que us farà descobrir els racons més interessants de la Catalunya Central, passant per les comarques del Bages, la Segarra i el Solsonès.

IMG_3666

El track

El punt de sortida i el d’arribada del track són a Callús, una vila del Bages on s’encreuen un seguit de camins de sal, que antigament es feien servir per a transportar i comercialitzar la sal extreta de les mines de Cardona, un element molt preuat.

228 km de camins i corriols –algun dels quals tècnicament exigent– us faran gaudir de la bicicleta de muntanya. Superareu desnivells trencacames i descobrireu pobles i viles com ara Calaf, Solsona, Cardona i Callús. Podreu contemplar edificis d’interès cultural, com el santuari de Pinós, al cor de Catalunya, un antic monestir de l’orde dels cavallers de l’Hospital de Sant Joan de Jerusalem.

Cardona

Un dels finals d’etapa mes espectaculars és a Cardona, la joia de la ruta, amb el castell imponent i un nucli històric de gran interès. La vila neix entorn del castell al voltant del segle X.

IMG_3819

En aquesta vila, disposeu d’activitats d’oci i turístiques que donen sentit al nom del nostre track, i que completen el significat de la ruta.

Dades

Camins de Sal, amb un desnivell acumulat de 4600 m, és ideal per a tots aquells aventurers que vulguin navegar pel cor de Catalunya. També us oferim el track Camins de Sal Fast, ideal per a fer en dues etapes i circular amb 103 km i 2450 m de desnivell acumulat. Camins de Sal és un track d’autèntica bicicleta de muntanya. Veniu i no us en penedireu!

IMG_3657
nutrisportweb
twonavweb
tugaweb
ceclogo2